Lediga tjänster

Elslinga i vintertider

Soldalen Elnät Service AB är ett elföretag med bred inriktning

Vi gör allt från att installera laddboxar och snabbladdningsstationer för elbilar till löpande fastighetsservicearbeten, reparationer, ombyggnader, felsökningar och elnätsservice. Låg- och högspänning.

Vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar, byggföretag och privatpersoner. Med egna maskiner utför vi även grävningar inom kabelförläggning, nätstationsbyten, linjebyggen, anläggningsarbeten och byggen av laddstationer.

Soldalen Elnät service AB är medlemmar i Installatörs-företagen.

Soldalen Elnät Service AB är beläget i Gällivare, utför arbeten i huvudsak i Gällivare och Norrbotten, men med projekt inom bland annat linjearbeten och publika laddstationer som sträcker sig från västernorrland i söder till nordligaste Finland.

Rekrytering för tjänsterna sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Tjänsterna går att kombinera.

Våra lediga tjänster

Elektriker som sitter vid ett elskåp

Elektriker, installation

Vi söker installationselektriker som är ansvarstagande och flexibel. Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande projekt där arbetsuppgifterna är omväxlande.

Elektriker som jobbar vid en elstolpe

Elektriker, distribution

Vi söker en erfaren Linjemontör för arbete med lokalnät, låg- och högspänning, distributionsnäten i samhälle, landsbygd, väglöst land och fjällregion. Du arbetar med att bygga nya kraftledningar och underhåll.

Grävmaskin som står i vintermiljö

Grävmaskinförare

Vi söker en erfaren grävmaskinist som är ansvarstagande och flexibel. Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande projekt där arbetsuppgifterna är omväxlande.